Z POPOLA JE OHEŇ. Ako znie nový ADAM ĎURICA?

Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu, s ktorým Adam plánuje prísť začiatkom roka 2025. Hudbu zložil samotný spevák, text napísal Peter Riava.

Ide o ďalšiu dobre znejúcu spoluprácu týchto dvoch talentovaných hudobníkov. “Skladba vznikla na text Petra Riavu, ktorý ma veľmi oslovil. Spolu sme urobili napríklad skladbu Pohľad pre Bohov, zhudobnil som to na gitare, demo som poslal môjmu kamarátovi Lacovi Rychtárikovi, s ktorým už roky robím vizuály aj hudobné produkcie, a spolu sme to sfinalizovali do tejto podoby,” povedal pre TASR Ďurica.

V tomto období pracuje intenzívne na novom albume. “S Oskarom Rózsom mám skladby dokončené, s Lacom Rychtárikom tiež, už len párkrát cesta do Prahy a s Martinom Ledvinom dokončím pražské nahrávky a budeme s albumom hotoví,” dodáva spevák.

Čas zaberá Adamovi aj príprava na jeho oslavné koncerty s názvom 10/20. “Je to už 10 rokov, čo som vydal skladbu Neľutujem, ktorá naozaj zlomila moju kariéru, a zároveň je to už 20 rokov, čo som predstúpil pred porotu v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar. Pripravili sme preto pre fanúšikov dva veľké koncerty, aby som to mohol poriadne osláviť práve s nimi. V Košiciach to oslávime 16. januára 2025 a potom aj 23. januára v Bratislave. Nechcem nič bilancovať. (…) Chcem, aby sa ľudia prišli baviť, tancovať a užívať si muziku,” hovorí Adam na margo koncertov.

Na 28. ročníku odovzdávania cien SOZA 3. októbra si Adam Ďurica prevzal cenu v kategórii Najhranejšia skladba online za skladbu Zatancuj si so mnou.

Zdieľať na Facebooku
Poslať cez WhatsApp
Poslať mailom
Vytlačiť

Odporúčame