Chýba ti letná láska? Vypočuj si novinku KISSES od senzácie BL3SS

Skladba Kisses je novou senzáciou britskej hitparády. Aktuálne dominuje tzv. trending rebríčku, ktorý zohľadňuje najvýraznejšie posuny singlov smerom nahor oficiálnou hitparádou. Kisses v Trending Chart preskočilo oba virálne hity speváčky Charli XCX, ktorú ženie vpred kampaň #bratsummer a postúpilo už na trinástu priečku ostrovnej singlovej hitparády.

Dvojica londýnskych DJov, ktorá si hovorí BL3SS, vydala singel Kisses tento rok v marci spolu s dvadsaťjedenročným producentom CamrinWatsin z írskeho mestečka Robertstown v grófstve Kildare a speváčkou bbyclose.

Na nahrávke sa podieľala aj dvojka skladateľov a producentov Will Lansley a John Morgan aka Punctual , ktorá má zo všetkých protagonistov jednoznačne najvýraznejšie skúsenosti. Punctual robili s Jasonom Derulom na jeho hite Acapulco , spolupracovali so svorkou Rudimental alebo hviezdnou speváčkou Raye na jej prelomovom tracku Black Mascara s viac ako dvoma miliardami prehraní naprieč digitálnym vesmírom.

Zatiaľ čo BL3SS stihli natočiť len single Devil (2022) a Losing My Head (2023), CamrinWatsin je od roku 2022, kedy sa hudbe začal naplno venovať, aktívnejší. Jeho diskografia už číta jedenásť položiek vrátane aktuálneho virálneho hitu Kisses . Mimochodom, pre BL3SS remixoval track Losing My Head.

Zdieľať na Facebooku
Poslať cez WhatsApp
Poslať mailom
Vytlačiť

Odporúčame